Home   Termeni și condiții

Termeni și condiții

Utilizare site-ului „www.lorelayclub.ro”, denumita în continuare” site”, presupune acceptarea în totalitate a Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

Utilizatorii sunt obligați sa accepte de facto termenii și condițiile de utilizare în momentul în care accesează/utilizează, site-ul: „www.lorelayclub.ro”. Dacă, un utilizator, nu este de acord cu acești termeni și condiții de utilizare este OBLIGAT SĂ PĂRĂSEASCĂ site-ul.

Conținutul, designul, baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.lorelayclub.ro, și sunt protejate de legislația romanească aflata în vigoare, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul www.lorelayclub.ro  fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al www.lorelayclub.ro .

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

 
Supraveghere Iasi.