Home   OFERTĂ UNICĂ

OFERTĂ UNICĂ

Ofertă unică : gratuit o săptămână la Școala Primară Lorelay

Oferta a fost valabilă doar până sâmbătă, 01.10.2016 , ora 23.00


A.În ce constă oferta? 

Fără obligații contractuale, fără transfer, fără hârtii de completat,  gratuit, aveți ocazia să vă dați seama cum este în școala noastră, timp de o săptămână.

B.Când?

Oricând în cursul lunii octombrie, copilul dvs. poate frecventa o săptămână Școala Lorelay, gratuit și fără nici un fel de obligații.

C.Cine poate beneficia de ofertă?

Orice elev de clasă pregătitoare, clasa a II-a sau clasa a III-a, care întrunește condițiile noastre privind comportamentul, comunicarea și competențele dobândite până în acest moment.

D.Ce trebuie să fac?

Aveți de urmat câteva  etape. În orice moment puteți renunța.

1.Vă înscrieți în acest formular în termenul precizat, altfel oferta nu este valabilă. Dacă nu reușiți, completați formularul de contact sau sunați la 0753117348 .

2.Stabilim un moment în care ne puteți vizita. Tot atunci poate avea loc un scurt interviu și cu elevul în vederea evaluării. Durează câteva minute.

Vizita se poate stabili și ulterior, oricând in cursul lunii octombrie. De asemenea vă puteți răzgândi.

3.În urma interviului se poate stabili perioada în care poate fi frecventată școala. 

E.Dacă am completat formularul, ce se întâmplă?

Completarea formularului nu atrage nici un fel de obligații în sarcina dvs. Dar vă oferă posibilitatea ca, oricând în timpul lunii octombrie să profitați de această ofertă.

F.Ce se întâmplă după ce elevul frecventează  o săptămână Școala Lorelay?

După această perioada, puteți cere oricând transferul la noi, fără alte formalități sau evaluări . Dacă nu doriți, atunci ne spunem ”La revedere !” .

G.De ce are nevoie elevul/eleva pentru această perioadă?

Are nevoie de instrumente de scris (un penar complet echipat), manuale (dacă nu are îi putem împrumuta noi), încălțăminte de schimb și echipament sportiv pentru orele de educație fizică care se desfășoară în aer liber sau în sala de sport a școlii.


 

 
Supraveghere Iasi.