Experiențe europene

♦În anul 2016 Școala Primară Lorelay a primit recunoașterea europeană a calității pentru cele trei proiecte educaționate desfășurate.

♦În cadrul proiectelor educaționale derulate cu Italia , împreună cu British Council, am asigurat prezența la Iași a expertului internațional în educație Silvana Rampone la Iași.

La Hotelul Unirea a avut loc un workshop unde au participat 40 de profesori de limba engleza. Scopul acestei acțiuni este dezvoltare competențelor în materie didactică pentru a sprijini elevii în învățarea limbilor străine.   silvana rampone

Binențeles, spre satisfacția elevilor, Silvana Rampone a ajuns și la Lorelay.

♦Recunoaștere națională și internațională a calității din Grădinița și Școala Primară Lorelay

După  ce recent am primit Certificatul Național de Calitate, am primit și Certificat European de Calitate. Ne-am înscris  în cursa pentru premiile europene etwinning. Continuarea aici.

♦Întâlnire online cu partenerii etwinning click aici .

♦LANGUAGE AND PRACTICAL METHODOLOGY: CREATIVITY IN THE CLASSROOM

În perioada 22 iulie 2013-01 august 2013 a avut loc cursul de formare LANGUAGE AND PRACTICAL METHODOLOGY: CREATIVITY IN THE CLASSROOM – 2 week Course for Teachers of English at Primary Level, organizat în Maidstone, Marea Britanie. Suntem mândri să anunțăm că încă un cadru didactic din Școala Primară Lorelay a câștigat un grant european Comenius de formare continuă și a participat la acest curs!  Felicitări!

♦English CLIL (Content and Language Integrated Learning): PRACTICAL METHODOLOGY FOR PRIMARY TEACHERS – 2 weeks course in Portsmouth, UK

În perioada 01.07.2012 – 14.07.2012 am beneficiat de un grant în cadrul programului Comenius, Formare continuă pentru personalul implicat în educaţia şcolară. Tema cursului de formare a fost familiarizarea cu metodologia CLIL (Content and Language Integrated Learning) pentru facilitarea învăţării limbii engleze de către copiii din şcoala primară. Pentru o prezentare mai detaliată puteţi viziona documentul ataşat. English CLIL

♦Concluzii din Marea Britanie

Reflectând asupra celor 2 săptămâni petrecute în Marea Britanie, am încercat să sistematizez ideile principale. M-am oprit la formatoarea din ultima zi, dr. Diana Hicks, care transmite cel mai bine mesajul întregului curs de formare. Continuarea aici.

Detalii aici: http://studyvisit66.blogspot.co.uk/

♦Vizită de studiu în Cipru

In perioada 7.11 – 11.11.2011, am beneficiat de un grant de finanţare, pentru efectuarea unei vizite de studiu, din cadrul Programului Transversal al Programului de Invaţare pe tot Parcursul Vieţii. Vizita de studiu a avut loc in Cipru, cu tema “Effective Foreign Language Teaching in Primary Schools”. Un material de informare referitor la această activitate puteţi vedea AICI.

Download fisier PDF

www.llp-ro.ro

 

Supraveghere Iasi.