Activități speciale

 1. Ziua grădiniţei;
 2. Sărbătoarea dovleceilor;
 3. Serbări, aniversări;
 4. Ziua tăticilor;
 5. Ziua mămicilor;
 6. Săptămâna familiei/Copilul săptămânii;
 7. Târg de primăvară;
 8. Acţiuni umanitare şi de voluntariat;
 9. Activităţi în parteneriat cu comunitatea: biserica, poliţia, biblioteca
 10. Vizionări de spectacole şi teatru;
 11. Participări la concursuri, expoziţii, festivaluri (Grădifest, Piticul de ciocolată, Bojdeuca, etc).

exemple:

Colinde la flau și chitară . Felicitări elevilor și profesorilor pentru efort și profesionalism.

1.Clasele  a II-a și a III-a la flaut click video .

2.Chitară  click video.

Teatru

La începutul lunii iulie, pentru că au fost foarte cuminţi şi muncitori, copiii grădiniţei au avut parte de o surpriză:o trupă de teatru de păpuşi. Chiar în curtea grădiniţei a fost prezentată   piesa “Peştişorul de aur”. La final cei mici au avut ocazia să se joace şi să stea de vorbă cu personajele.

Serbare  iunie 

Dorim să felicităm copiii pentru implicarea şi seriozitatea de care au dat dovadă, felicităm toate cadrele didactice pentru efortul depus în pregătirea acestor minunate momente şi mulţumim părinţilor pentru susţinere şi “feedback”.

pentru video 1 click aici

pentru video 2 click aici

Concert de pian

In 5 iunie pianiştii Grădiniţei Lorelay au susţinut un concert în aer liber pentru părinţii şi colegii lor. Felicitări tuturor!

pentru video click aici

Dansatorii in spectacol…

Ansamblul de dans al grădiniţei noastre, sub îndrumarea prof.  Mădălina Popescu, a participat la Festival Piticul de ciocolată la Iulius Mall. Urmare a calităţii prestaţiei a  fost selectat şi pentru a participa la gala festivalului din 1 iunie şi la deschiderea Palas Iaşi în 3 iunie 2012. Mulţumim copiilor pentru fericirea cu care dansează, părinţilor pentru sprijin şi coordonatoarei pentru entuziasm şi deschidere. Le urăm succes şi vă aşteptăm să ne vedeţi!

Şcoala Altfel – acţiune umanitară

Târgul de Primăvară face parte dintr-o serie de acţiuni cu caracter umanitar, pe care le desfăşurăm periodic cu copiii din grădiniţă, dedicate responsabilizării sociale. Activitatea  s-a desfăşurat în parteneriat cu familiile copiilor din grădiniţa noastră în prima săptămână a lunii aprilie dedicate Şcolii Altfel. Copiii au fost informaţi de ideea organizării târgului şi sensibilizaţi pentru acţiunea de donare a fondurilor strânse. De-a lungul lunii martie, în cadrul activităţilor de la grădiniţă, am confecţionat diverse obiecte cu scopul de a le vinde părinţilor la târg. S-au utilizat materiale reciclabile, realizând o serie de produse eco. În săptămâna premergătoare organizării târgului acestea au fost finalizate, iar părinţii au fost anunţaţi de organizarea târgului. Au fost rugaţi să utilizeze la cumpărare doar bancnote de 1 leu, deoarece toţi copiii din grădiniţă cunosc exerciţii de numeraţie în concentrul 0-5. Cei mici au fost vânzători şi au strâns suma de 1314 lei . Banii au fost depuşi în conturile aparţinând Organizaţiei “Salvaţi copiii” Iaşi, Crucea Roşie şi UNICEF. Copiii au comunicat cu uşurinţă, au jucat rolurile comericianţilor, au dat dovadă de calităţi de negociatori (chiar dacă existau preţuri pe obiecte, ei cereau părinţilor mai mult, au făcut oferte promoţionale, etc).

Supraveghere Iasi.